Over deze website

De laatste levensfase; iets waar velen niet echt over nadenken. Misschien omdat u nog jong en kerngezond bent, misschien omdat u het een moeilijk onderwerp vindt. Toch is het belangrijk om na te denken hoe u uw laatste levensfase voor u ziet en om het met uw naasten te bespreken, zodat ook zij weten wat u wilt.

Op deze website proberen we antwoord te geven op vragen die misschien bij u op komen als u over de laatste levensfase nadenkt. Ook bieden we een overzicht van zorgverleners in de regio die u kunnen helpen.

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met Netwerk Palliatieve Zorg Noord-Limburg.

Deze website is voor iedereen, woonachtig in Noord-Limburg, die vragen heeft of meer wil weten over de laatste levensfase.

Zorgverleners kunnen deze website gebruiken bij hun uitleg. Informatie over palliatieve zorg specifiek voor zorgverleners is te vinden op de PZNL-website Palliaweb

De redactie van deze website probeert ervoor te zorgen dat de informatie klopt en begrijpelijk is. We passen de informatie (en de presentatie ervan) zoveel mogelijk aan op de wensen van onze bezoekers.

Uw situatie kan anders zijn dan beschreven in de teksten op deze website. Voor een persoonlijk advies over uw situatie of die van uw naasten kunt u contact opnemen met uw eigen (huis)arts. Hij of zij kent u en weet hoe uw gezondheid en persoonlijke situatie is.

"Sterven is het meest intieme moment van je leven. Ons doel is dat iedereen dit moment kan inrichten zoals hij of zij het liefste wilt."